;

IV. Országos Ingyenes Csípőprotézis És Térdprotézis Rendezvény

„Egy rendezvény azok számára, akik csípő-, vagy térdprotézissel kapcsolatban érintettek.”

 

Időpont:

 

  1. május 26. Szombat 9:30 -13:05 óra (belépés 8:40-től)

Helyszín:

 

Lurdy Ház. A budapesti Lurdy ház mozit terme, ahol kényelmes székeken, „fotelekben” lehet meghallgatni az előadásokat, és az összes egyéb technikai feltétel (hangosítás, világítás, szellőzés stb.) magas színvonalú.

 

Cél:

Hasznos információkat adni a műtétre váró, illetve műtött páciensek részére. A páciensek első kézből, egy helyen kapjanak komplex és részletes tájékoztatást a teljes témakörben.

Korábbi nagysikerű rendezvényeinkhez hasonlóan negyedik alkalommal szervezzük meg országos rendezvényünket. Az előadásokat most is neves szakemberek fogják tartani.

A korábbi rendezvényeinkhez képest nagyon sok előadó lesz, és Szabó István professzoron kívül minden szakember először fog részt venni az általunk szervezett rendezvényen. Először Dr. Rádai Tamás fog beszélni a betegek jogairól, majd Dr. Gáspár Szabolcs ezredes a Honvéd Kórház szakorvosa mutatja be a klasszikus protézis beültetés teljes folyamatát, illetve kitér egy új protézis típusra is. Szabó István professzor a minimál invazív eljárásról ad pontos ismertetést. A Róbert Károly Magánkórház részéről Havasi Valéria és Dr. Szebeny Miklós beszél az ellátásról. A postoperatív fájdalomcsillapítás új lehetőségeiről Dr. Szabó Zoltán fog tartani érdekes előadást. Dr. Zahár Ákos egyenesen Németországból, Hamburgból fog jönni és a külföldi tapasztalatok mellett a revízióról fog beszélni. Végül egy páciens, sensei Major Tamás négy danos karate mester(!) – aki két csípőprotézissel él –meséli el tapasztalatait.

 

A korábbiakhoz hasonlóan, mostani rendezvényünkön is kézbe lehet venni csípő-, vagy térdprotéziseket, illetve előadásokat hallhat a magánellátással és a gyógytornával kapcsolatban.

Mostani rendezvényünkön, a tavalyihoz hasonlóan nem lehet az előadókhoz közvetlenül kérdéseket feltenni. A korábbi tapasztalatok azt mutatják, hogy ez nagyon meglassítja az előadások menetét. Viszont nem szeretnénk ezt a lehetőséget teljesen elhagyni, ezért a rendezvényre történő jelentkezés során megírhatod előre a kérdéseidet. A beérkezett kérdéseket átnézzük, és egységes keretbe foglaljuk. Úgy gondoljuk, hogy ebben a formában hatékonyabban tudjuk felhasználni a rendelkezésre álló időt.

Az előadásokról a program menüpontban tudsz tájékozódni.

Jelentkezés:

A jelentkezéshez csupán nevet és az email címet vagy a telefonszámot szükséges megadni. Lehetőség van arra, hogy egy email címmel többen is jelentkezzenek, ha ezt megírják a megjegyzés rovatba.

Erre azért van szükségünk, hogy lássuk mennyen jönnek, és mekkora termet foglaljuk le. (Nem fogunk kéretlen email leveleket küldeni.)

Ha szeretnél eljönni, akkor kattints ide: jelentkezés

(A részvétel ingyenes, de kötelező regisztrálni!)

 

2018 MÁJUS